torsdag 2. april 2009

Russekarakteristikker!

ENDELIG er vi ferdig med russekarakteristikkene, og jeg kan slappe av.
Jeg skrev beskrivelsen til Heidi og Lisa. Lisa skrev for meg, og Kathrin og Anna skrev for hverandre. Beskrivelsene ble mye bedre enn forventa!

Om Lisa:

Russenavn: Gerontofili

Lisa ble født i 1980, men ble frosset ned i ti år slik at hun ikke skulle bli en av de harrye 80-tallsfolka med permanenthår og sær musikksmak. Hun slapp ut til livet i 1990 i stedet for, og etter noen år fant man ut at det lille eksperimentet gikk i dass. Hun ble født med krøllet hår, og klarte ikke å gi slipp på den fæle musikken. Det forklarer kanskje også Lisas sick and twisted interesse for eldre menn, i og med at hun egentlig er ti år eldre enn det hun gir seg ut for å være.

Men til tross for at Lisa er det man kaller ”stuck in the 80’s”, så har hun en fortreffelig personlighet, og har en latter som man ikke kan unngå å flire med! We love you, Lisa!


Om Heidi:

Russenavn: Svampyr

Heidi er klassens vampyr.
Vi frykter at hun en dag skal komme på skolen med hoggtenner og drikke blodet vårt. Derfor går vi alle sammen med hvitløk, kors og hellig vann i lommene våre. Bare sånn for sikkerhetsskyld.


Neida, Heidi er aldeles ikke så skummel som hun ser ut! Hun er faktisk ei veldig søt og hyggelig jente som er glad i en god fest, og har en utrolig smittende og herlig latter! Hun er med på å lage et spennende miljø i klassen! :)

(men Stian, watch out..)

Om Kathrin:

Russenavn: Ford "Siræva"

-husmor, -husvasking, -flink å kjøre bilcross, -glad i å krangle med lærarn, og glad i kjæresten sin.

Kathrin e ei kjempetrivelig jenta som eg glad i å ha orden i sakan sine, og kjæfte på lærern! ho har sånne rare uttrykk sånn som: moshomla = mushomla, og æinn av bakken = enden av bakken.. + mange tel som vi må ha tolk før å sjønne ka ho sej.. men d e før at ho e innvandrar fra innlandet.


Åsså e ho flenk å kjøre biln som e en ford sierra ”si ræva”, som vi e så gla i å mase på før å sette på:) Har en tendens tel å bynne å snakke om ka vi gjør i jula og ka ongan vårres ska heite.. David e et navn vi alle like! Ellers e ho kathrin ei kjæmpe snill å koseli jenta :)
tøffaste øvre-salangen væringen vi kjenne! :D


Om Anna:

Russenavn: Lambi

Ho Anna e klassens uskyldige skapning. Ho sei aldri nåkka ont om nån, og heller ikke før mye. Men ho tar vare på alle rundt sæ og e snill som ett lam bestandig. Visst man skal legge ord på nåkka så som e utenom det vanlige så e det at ho slit m å komme sæ presis til skolen om mårran. Ho kan stå opp en halv time tidligere enn ”vanlig”, men likavell så kjæm ho inn døra 08.20, presis! Men det e jo bare bagatella. Men som alle andre har ho sine gullkorn som vi kan flire lenge av. En gang etter skolen va Anna og Kathrin på ica å skulle handle middag. Dæm går forbi kakehylla og Anna fikk så utrulig lyst å bake muffins. Så ho kjøpte sånn 1-2-3 muffins og sett kursen heimover før å bake. MEN, dagen etter kommer ho Anna på skolen og vi spør om muffinsen blei go, da fikk vi fra ho Anna, ”Eeeeehhh, når eg kom heim så kom eg jo på at eg hadde ikke steikeovn!” Dettan kan man trygt si at vi har flirt veldig mye av. Før ikke så veldig lenge sia så klarte ho endelig sertifikatet, dettan tel stor glede og begeistring i klassen. Men så skal jo sant sies at ho e litt distré av sæ, så på sin aller første kjøretur ALEINA så klare ho å kjøre tom før bensin, og av alle plassa i Ibestad-tunellen. Før dåkker som har vært dær skjønne m en gang at dettan ikke va nåkka særlig! Alt i alt e ho Anna verden søtaste ibestadværing som vi alle e blitt kjæmpeglad i! :)

Om Meg:

Russenavn: Tafsern

Pia er den flinke, men vimsete jenta i klassen som faktisk klarer å misse bussen mens hun sitter på buss stasjonen (takk Kine).

Hun er alles Flesh For Fantasy når hun tar på seg den hullete lørva hun kaller joggebukse når vi skal ha gym. De fine slitte, som engang i sin historie var hvite, joggesko og Ramones t-skjorta som motiverer alle til å stå på.. HEY HO LET’S GO!! I løpet av 2 år har hun rukket å ha 5 forskjellige hårfarger.. hun begynte med svart.. gikk over til gullerotfarge, deretter blondie, diarébrun og nå cherry. Ja, hun farger virkelig opp tilværelsen for alle og enhver! Enten det er med håret eller tattooveringene. ”Alt kler den smukke!”

Ingen andre enn Pia kan danse som Mia Wallace, men når Down in Mexico kommer er hun Arlene for alle penga!

Hun sier det hun mener og mener det hun sier, og er ikke redd for hva andre folk mener og synes. Og det er sånn vi kjenner og elsker henne<3


Hihi! Jeg er kjempeglad for at jeg går i en sånn liten og søt klasse. Med fire utrolig forskjellige vesener! <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere